Din varukorg

# Snabba leveranser

# Fri Frakt vid köp över 1000 kr

Kontakta Crosskläder.se

Har du några frågor?

Kanske hittar du svaret på din fråga här..?!

Vanliga Frågor (FAQ)

Handlar du för mer än 1000 kr så får du gratis frakt! Annars kostar frakten 99 kr per beställning.

Vi har som mål att få iväg din order samma dag som du beställde. Bör dock vara förmiddagsorder om vi ska hinna. Annars går den följande arbetsdag. Sedan tar det ytterligare 1-2 dagar innan du kan hämta ut den.

All den informationen finns samlad på en annan sida. Läs mer om returer och byten. Sedan ska du veta exakt hur du ska gå tillväga.

Tråkigt att det har hänt något med din produkt.. Ta kontakt med oss via mejl (eller kontaktformuläret) och beskriv vad som hänt. Sedan försöker vi hitta den bästa lösningen för dig. Läs mer här.

Kul! Ta kontakt med oss via formuläret här eller läs mer om vilka typer av samarbeten vi kan vara intresserad av här.

Om den är skickad kan du följa den via sändningsnumret du fick i leveransmejlet. Annars jobbar vi på att få iväg den till dig. Vi hör av oss när den går iväg.

Du är nu på vår kontaktsida ? så använd gärna mejlformuläret här. Om du helst använder telefon har vi just nu begränsade möjligheter där. Men vi jobbar på att lösa det framöver.

Hör av dig så fort som möjligt så försöker vi uppdatera din order. Är det helt uppenbara fel finns möjligheten att vi eller våra system upptäcker och ändrar det.

Självklart kan du det. I våra mejl finns det alltid en avregistrera länk längst ner i meddelandet. Använd den. Vi tycker dock det är supertråkigt att du vill lämna oss ?

Crosskläder.se drivs av företaget Legwork On Line. Vi finns lokaliserade i de mörka skogarna i Småland. Behöver du nå oss direkt kan du mejla på tobias@crossklader.se.

Behöver du fortfarande hjälp?

Kontakta oss då här

Gratis Frakt

Vid beställningar över 1000 kr
(annars 99 kr)

30-dagars Full Returrätt

Smidiga returer. Testa och prova. Du har 30 dagar på dig

Enkla Betalningar med Klarna

Smidiga och trygga betalningar med Klarna

Vi Älskar Varumärken

Hitta flera av dina absoluta favoritmärken här hos oss