# Snabba leveranser

# Fri Frakt vid köp över 1500 kr

Om oss

Det handlar om två hjul och en motor. Det handlar om crosskläder och utrustning. Det handlar om dig.

Gula monstret

Tillbaka till runt år 1986

En dag stod det en gul 80-kubikare hemma i garaget. Jag är vid tidpunkten typ 7 år och en försiktig general (inte mycket har ändrats på den punkten). Det gula monstret låter väldigt mycket. Det innebär i min värld att den går fort, för fort … den får stå i stort sett okörd innan den säljs vidare.

Suzuki RM80 - aka Gula Monstret
Jag och mellanbror Jonas
En röd böna

Vi fortsätter omkring -89

Som uppvuxen i en motorsportfamilj och alltid ha cyklat (mycket) var det dock oundvikligt att det till slut ändå skulle bli en tvåhjuling med motor. Denna gång valde pappa ett snällare alternativ. Fyrtakt och färgen röd gjorde tricket. Sedan dess är jag fast. Och här för att stanna.

Något nytt

...och nu då - Crosskläder.se

Att det sedan på ett eller annat sätt skulle bli ett “jobb” inom mx- eller cykelsvängen har varit klart sedan länge. Nu är butiken Crosskläder.se live och tanken är att serva dig på bästa sätt. Läs mer om planen och visionen här

"Teamet" bakom butiken

Tobias

Alltiallo
"Försöker göra det mesta här omkring och oftast går det bra. En ynnest är det iaf att få jobba med sådant som man är intresserad av. "
Philip - om crosskläder.se

Philip (Factory Phil)

Produkttestare
"Med ett immunförsvar hade jag kommit längre än att bara få testa nya crosskläder och utrustning. Men det får duga så länge.."
Du - vår mystery mx rider

Du?

Head of Social
"Eftersom Crosskläder.se är, snällt sagt, sorgliga på det sociala blev jag tvungen att steppa in och försöka styra upp det."

Om Crosskläder.se

Vi säljer “bara” crosskläder och crossutrustning.
Men en onlinebutik med endast kläder och utrustning är inget nytt. Det har gjorts tidigare och på ett riktigt bra sätt också. Så vi är inte unika eller har kommit på något helt nytt. Vi vill bara göra det enkelt och smidigt för dig som mx-intresserad att köpa bra säkra produkter.

Så varför handla av oss?

Är vi störst? Verkligen inte. Vi är i dagsläget istället små men jobbar på att utvecklas och bli större. Har vi bredast sortiment? Nej inte det heller men målet är att till slut ha ett relativt brett sortiment med de bästa varumärken. Är vi bäst? Den frågan kan bara du som kund svara på. Men vi kommer att göra allt (jobba häcken av oss som det heter) för att du som kund ska bli nöjd och vilja handla oss igen!

Gratis Frakt

Vid beställningar över 1500 kr
(annars 79 kr)

30-dagars Full Returrätt

Smidiga returer. Testa och prova. Du har 30 dagar på dig

Enkla Betalningar med Klarna

Smidiga och trygga betalningar med Klarna

Vi Älskar Varumärken

Hitta flera av dina absoluta favoritmärken här hos oss