Alpinestars

Show Filters
  • Det ursprungliga priset var: 799 kr.Det nuvarande priset är: 299 kr. Få uppdateringar

Alpinestars Logga - köp hos Crosskläder.se

Om Alpinestars

Alpinestars är ett märke med anor längre tillbaka i tiden. De har sedan begynnelsen varit en ledande aktör inom action- och motorsport. Mest kända kanske de är för sina crosstövlar men de erbjuder ett verkligt komplett utbud.

Historien

Grundades av den italienska läderhantverkaren Sante Mazzarolo 1963 och har nu sitt huvudkontor Asolo, Italien. Mazzarolo bestämde sig för att ta sina djupa kunskaper och tillverka kvalitetsprodukter för både bilracingåkare som motorcyklister.

Redan från början ansågs de som banbrytande och deras produkter användes från start av de största åkarna, precis som idag.

Produktrange

Alpinestars har ett galet brett produktutbud. Allt från mx-produkterna, som vi fokuserar mot här, bort ända till motorsport, touring och streetwear.

Deras research and developement avdelning jobbar dagligen för att ta fram morgondagens bästa skydd för oss som kör moto.

Vi förutsätter att du känner till stövelserien Tech? Top of the line modellen heter nu Tech 10 och är ett unikum inom stövelteknologi.

Men Alpinestars är så mycket mer än bara stövlar. De täcker numera in hela utrustningssortimentet med senaste tillskottet, hjälmen SM serien. Redan idag en av ledarna inom hjälmsäkerhetsnischen.

Åkare som kör i Alpinestars produkter

Behöver vi säga mer än Eli Tomac och Jeffrey Herlings. Två av dagens absoluta superstjärnor kör kittade i Alpinestars från nacken och neråt.

Men finns det egentligen någon som inte har kört i Alpinestarsstövlar? Jag tror faktiskt inte det. Men visst vi slänger in Ryan Villopoto också 🙂 från

Med Alpinestars enormt bred sortiment finns det inte bara produkter för alla – det finns också design/färger för alla smaker!

Se alla våra produkter från Alpinestars

Följ Alpinestars här: Webbsajt | Facebook | Instagram | YouTube