Shoei

Show Filters
  • Det ursprungliga priset var: 3 999 kr.Det nuvarande priset är: 1 999 kr. Få uppdateringar
  • Det ursprungliga priset var: 3 999 kr.Det nuvarande priset är: 1 999 kr. Få uppdateringar

Shoei Logga - köp hos Crosskläder.se

Om Shoei

Shoei Helmets är ett av de varumärken som verkligen driver utvecklingen framåt. Säkrare, bättre, lättare hjälmar som gör att vi kan fokusera på att köra våra hojar.

Historien

Shoei har varit ledande inom highend-hjälmar länge. Redan 1959 startade de upp med hjälmtillverkning och de har varit en av de mest respekterade hjälmtillverkarna ända sedan dess.

Hjälmen är utan tvekan den viktigaste delen av din utrustning och det är inte här du ska försöka “snåla”.

Säkerhet och utveckling

Säkerhet är så klart det främsta målet för Shoei.

De tar sina offroad- och gathjälmar genom rigorösa tester för att se till att de har det bästa. Och alla hjälmar överträffar det amerikanska DOT-godkännandesystem.

Tekniskt sett är Shoei-hjälmarna några av de mest avancerade som finns på marknaden.

Oavsett vad du helst kör på för underlag så har Shoei garanterat en hjälm som passar dig. För att få bästa möjliga huvudskydd så behöver du helt enkelt inte titta längre än så här.

Åkare i Shoei hjälmar

Med hjälp av förare som Justin Brayton, Dean Wilson, Malcolm Stewart och Josh Grant i teamet, ser de till att hela tiden ligga i framkant av utvecklingen. Med en hjälm som Shoei VFX-WR Evo så är det svårt att säga något annat!

Det är dock inte bara motocrosshjälmar som har tagit Shoei till toppen. Flerfaldige Moto GP-världsmästaren Marc Marquez har levererat en oändlig ström av segrar.

Och tillsammans har motocrossen och roadracingen verkligen lärt Shoei mer än en sak om att producera mästerskapshjälmar.

Köp en Shoei hjälm idag så får du snabbt reda på varför detta märke har det rykte som det har!

Se alla våra produkter från Shoei

Mer om företaget Shoei: Webbsajt | Facebook | Instagram | YouTube