Fly Racing

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Fly Racing Logga - köp hos Crosskläder.se

Om Fly Racing

FLY Racing har åtagit sig att utveckla kläder och tillbehör av högsta kvalitet för mx samt andra actionsporter. FLY har inspirerats av racing, drivits av äventyr och satsar på en prestanda som ger dig de bästa förutsättningarna som finns på marknaden.

Historia

Fly etablerades 1998 och tillverkade från starten motorcykelstyren och hjälmar. Sedan dess har produktutbudet utvecklats och idag innehåller det ett komplett utbud av motocrossutrustning.

Idag finns märket att att köpa i över 40+ länder världen över.

Kända åkare som kört eller kör för märket

Namn som Trey Canard, Josh Grant, Weston Peick, Davi Millsaps och Blake Baggett håller, eller har hållt, Fly Racing stadigt förankrade i toppen av racefältet varje vecka.

Det råder därmed inget tvivel på att Fly är ett varumärke som kan hantera kraven från de snabbaste motocrossförarna, runt om i världen!

Produktrange

Fly racing har ett brett utbud med crossutrustning, allt från hjälmar ner till stövlar.

Deras kläder finns i 4 olika serier där varje serie har sina unika kännetecken och funktioner. Så oavsett om du siktar på bästa pris eller det mest funktionella hittar du garanterat något för dig här.

Fly har också satsat hårt på att utveckla sin hjälmserie Formula. De har tagit fram ett eget säkerhetssystem, Rehon – med Impact Energy Cells, som maximera absorptionen av linjär och roterad påverkan.

Oavsett vad du är ute efter i utrustningsväg kan du vara säker på att Fly har en produkt i just den kategorin. Så breda är dom!

Se alla våra produkter från Fly

Följ Fly Racing: WebbsajtFacebookInstagramYouTube